lørdag den 24. oktober 2009

Noget om nåle!

En god synål i den rigtige størrelse, efter det man skal sy, er guld værd. Jeg har mellem år og dag købt en del synåle - dels fordi, der ikke lige var nogen i nærheden af det, jeg skulle lave - eller fordi, jeg kom forbi nogle nåle, som så gode ud.
Oplevelsen af altid lige at mangle den gode nål, har været den mest fremherskende det sidste lange stykke tid - og hvor blev de dog af, de nåle jeg købte - se det er et mysterium, ikke et af de store mysterier men alligevel noget, der gav grobund for en enkelt overvejelse eller to.
Efter patchworktræffet i Roskilde - hvor jeg igen havde købt to breve nåle (de er forresten meget gode), besluttede jeg, at samle mine nåle et sted. Hver gang jeg stødte på et brev nåle, ligegyldig hvilket projekt det lå i, samlede jeg det i en kasse. Jeg valgte en lille en, for hvor mange nåle kunne der være - jeg kunne jo aldrig finde nogen, når jeg skulle bruge en bestemt en af slagsen - kassen viste sig hurtigt at være for lille så en større måtte til.
Efter at have samlet dem, jeg indtil nu har fundet, må jeg sande at orden er en god ting - det gir overblik og mindsker købebehovet betragteligt.
Jeg er sikker på, at jeg har nåle nok til de næste mange år.
Tak for dit besøg!
Hanne

1 kommentar:

  1. Tillykke med din fine blog! Jeg glæder mig til at følge den :-) Knus Lene

    SvarSlet