tirsdag den 25. maj 2010

Noget om hjemmelavede gaver!

Gaver er forrygende, forunderlige og fede på den gode måde, – især når de overrasker én positivt eller er noget, man har ønsket sig. IMG_2467

Det har intet med størrelse eller værdi at gøre. Det er tanken, som er det bærende i mit forhold til gaver, -  både i dem jeg gi’r, og i dem, jeg modtager. Jeg vil ikke afvise, at jeg ville blive endog særdeles glad for at få et sommerhus ved Roskilde fjord af ham, jeg elsker! Måske en smule(?) imponeret! Det betyder ikke, at andre skal holde sig tilbage – bare for lige at sætte det på plads!

IMG_2475

Især synes jeg, at det er fedt at få hjemmelavede gaver, hvor giveren har brugt tid og energi på at lave noget, som han/hun tror, jeg vil blive glad for. Måske er jeg nødt til at ha’ det sådan, for jeg laver jo fra tid til anden gaver til familie og venner, som jeg tvinger dem til at modtage i den faste overbevisning, at de er helt vilde med det, jeg har frembragt.

IMG_2470

Her ligger et lille problem for mig! Hvad nu, hvis de faktisk ikke kan li’ det, de får – hvad så?

Jeg vil jo helst, at de kan li’ tingene og har lyst til at bruge dem, – men mest ønsker og håber jeg, at de føler friheden til at sige det til mig, hvis de ikke har lyst til det, jeg laver!

Billederne er fra det Ludo/Othello spil, jeg lavede til Lene og Kenneth i fødselsdagsgave. Spillet er til rejsebrug.

Tak for dit besøg!

Hanne

1 kommentar:

  1. Jättefina! Jag har också sytt fia med knuff (ludo). Idag kom Hedvig hem med en tärning hon gjort till spelet, i mässing i skolslöjden. Vi ska ha den när vi reser så därför har den en påsydd ficka till spelmarkörerna och tärningen. :)

    SvarSlet